Wie Wat Waar

Wie, Wat, Waar

Het pre-kind tijdperk

Een gedeelde passie. Reizen. Voordat we een relatie kregen hadden we al de nodige reiservaring opgedaan. Ons eerste jaar samen werd gevuld met nieuwe indrukken. Een citytrip was zo gemaakt. Wat volgde waren een aantal fantastische “grotere” reizen. Hier hielden we netjes een reisblog van bij. In hoog tempo wisselden we natuur, cultuur, strand, en wereldsteden af. Hier volgt de “wie, wat, waar”. Ons verhaal.

Het pre-kind tijdperk

Een gezin: reizen met kinderen

In 2016 wordt Mees geboren. De reislust wordt er niet minder op. Het reistempo gaat wel wat omlaag. En inmiddels heeft ook hij al het een en ander van de wereld gezien. Naast het tempo zorgt reizen met kinderen voor nog een aantal andere veranderingen. Zo is iets meer planning nu fijner. Er moet (veel) meer ingepakt worden. En zo nu en dan moeten er specifieke kinderactiviteiten ingelast worden. Ook een vliegreis is elke keer weer spannend. Wat dat betreft is elk type vervoer overigens spannend. Maar de beloning van samen dingen beleven is hoog genoeg om deze “risico’s” te nemen. Als in 2018 Jula geboren wordt zijn we inmiddels gewend aan reizen met kinderen. Op weg naar een volwaardig reisgezin.

Een gezin: reizen met kinderen

Meet the parents

Nina
Nina

Nina wil graag het meeste uit elke trip halen. Ze zoekt graag dingen uit. Als we ergens zijn dan weet Nina precies wat er te doen is. De reis wordt globaal gezien samen bepaald. Maar Nina verzorgt de details.

Marc
Marc

Marc wil gewoon veel van de wereld zien. Veel ontdekken. Hij wordt graag verrast op de plek van bestemming. En maakt dankbaar gebruik van Nina’s voorbereidingen.

En de kinderen

Mees
Mees

Mees heeft inmiddels drie continenten verkend. Hij maakt overal vrienden en past zich gemakkelijk aan het reizen aan.

Jula
Jula

Jula geniet zichtbaar van alle nieuwe indrukken. Ook zij schikt zich gemakkelijk tijdens een rondreis.

2 reacties op “Wie Wat Waar”

 1. Roeland Müller, 06-27850414

  Beste Nina,

  Ik zag het bericht over jouw online lessen. Kan ik met je in contact komen en zou je het leuk vinden om even te reageren in de uitzending zometeen ergens tussen 14 en 15 uur

  Groet,

  Roeland Müller
  06-27850414

  NPO Radio 1 – Stax & Toine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *