camper

We kochten een..

We kochten een..

Dromen, durven, doen!

Ja dit lezen we vaak. Het dromen gaat ons prima af. Het durven wordt al iets minder. En het doen, tja..

We kijken gedurende de lockdown terug op hele mooie reizen die we samen als stel en als familie hebben gemaakt. Het is een luxe, maar we missen het zeker. Ook merken we dat de behoefte om de meest verre oorden op te zoeken niet de hoogste prioriteit heeft. Maar de Nederlandse grens over? Ja daar dromen we toch stiekem wel heel erg van. Ondanks dat we hele mooie plekken hebben ontdekt in Nederland.

Het plannen van een vakantie in deze tijd vonden wij toch best spannend en dan zou je eigenlijk al met gratis annuleren moeten hebben. Lang verhaal kort; wij werden hier onrustig van. En toen verschoof het lef van dromen ook richting durven. Niet meer alleen googelen. Afspraak maken en gaan met die banaan.

We maken heel graag reizen als gezin en dit avontuur gingen wij dan ook met zijn vieren aan. Samen kijken, beoordelen en kiezen. En tja als je kinderen stralend staan te vertellen dat dit hem moet worden daar waar wij ook ons hart aan hadden verloren. Dan weet je zeker dat naast dromen en durven nu het moment is aangekomen om het te gaan doen!

Drumroll..

We kochten een Camperbusje! Wat een avontuur! We vinden het retespannend. Maar ook hier kun je weer heerlijk een aantal spreuken op loslaten. Niet geschoten altijd mis. Liever spijt dan wat als. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het spannende is vooral dat we beide zo niet technisch zijn als maar kan. We hebben er dan ook voor gekozen om het busje te kopen bij een dealer en ook nog een aankoopkeuring te laten doen. Dit gaf ons net een beetje zekerheid daar waar wij naar het busje kijken en alleen de bekleding kunnen beoordelen. Want ja bekleding is zeker belangrijk, maar een motor die het niet doet zorgt weer voor hele andere avonturen.

Ouwe Dibbus ons camperbusje
Ouwe Dibbus