Villa Augustus

De 3 meest romantische weekendjes weg

De 3 meest romantische weekendjes weg

In de spannende fase van een nieuwe relatie, een babymoon, wil je weer spanning in je lange relatie brengen? Een romantisch weekendje weg is altijd leuk!

Welke plekjes wij het leukst vinden en de vonken ervan af sprongen? Houd je vast;)

Villa Augustus

Dit is een prachtig hotel. Het hotel ligt prachtig en beschikt over sfeervolle kamers. Loop romantisch door de tuin. Geniet van de ondergaande zon of van al het lekkers in het restaurant. Villa Augustus is een prachtige plek om te zijn. Toch even iets anders? Dordrecht is een leuke stad met veel restaurantjes om lekkers te halen. Hieronder vind je meer informatie.

Villa Augustus

Hotel O

Antwerpen! Wauw, deze stad bezoeken wij bijna elk jaar! En elk jaar ontdekken wij weer nieuwe leuke plekjes. Een leuke stad om te bezoeken met kinderen maar ook zeker met vrienden of je geliefde! Wandel door de kleine straatjes. Drink koffie bij de knusse zaakjes. Eet bij geweldige restaurants en slaap bij Hotel O. Dit hotel kijkt uit op de kathedraal en heeft prachtige kamers! Hoe romantisch wil je het hebben?

Bunk Hotel

Niet de grootste kamer, maar die heb je tijdens een romantisch weekend ook niet nodig. Geniet van een heerlijk weekend in Utrecht! Loop langs de leuke winkeltjes, borrel in een leuk restaurantje en geniet van een heerlijke avond bij Roost aan de Singel. Terug in het hotel? Geniet van een heerlijk warm bad! Good night;)