Nijmegen

5 leuke uitjes in de herfstvakantie

5 leuke uitjes in de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! Wij hebben 5 leuke uitjes voor jou uitgezocht die prima te doen zijn met een eventuele regenbui. 

1. Instituut voor Beeld en Geluid

Je kunt hier van alles ontdekken en leren over beeld en geluid. Duik terug in de tijd, leer over strategieën en ontdek de ware televisiester in jezelf. Uren plezier!

2. Kabouterpad

Een kabouterpad is altijd leuk. Op heel veel verschillende plekken kun je kabouterwandelingen doen. Volg de kabouterpaaltjes en voer onderweg verschillende opdrachten uit. Ondertussen geniet je lekker even van de buitenlucht en kunnen de kinderen hun energie kwijt. En daarna uiteraard…koffie!

3. Speelbos

Mocht het in de herfstvakantie gaan regenen dan is dat geen excuus om binnen te blijven. Regenpakken aan en gaan! Speelbossen zijn grote favoriet bij ons. Een wandeling waar je ondertussen speelplekken tegenkomt. Ideaal! En zoek je nog een regenpak? Wij zijn mega fan van Ducksday!

4. Spoorwegmuseum

Utrecht is sowieso een leuke stad. Nu zoek je misschien een iets rustigere omgeving. Bij het spoorwegmuseum reserveer je je komst. In de herfstvakantie zijn er verschillende speciale dingen te doen. Bezoek het techlab en dans in de discotrein op tiktok liedjes!

5. Wildlands Emmen

Dit is zo’n mooi dierenpark. Toen wij er waren was er veel regen. Het mooie aan dit dierenpark is dat er ook genoeg binnen te doen is. In de jungle kun je je vermaken met een tochtje in een bootje of durf jij het aan om de vogels te voeren? Ook de overdekte speeltuin is een geweldige plek om even te stoppen. En de safaritour? Zeker doen!