Waarterwereldlijstjes

Waar Ter Wereld vind je

De lekkerste koffie

Om jullie de lekkerste, beste, leukste tips te geven over verschillende plekken op de wereld zijn wij Waar ter Wereld gestart. Onze passie in foto's en tekst op een website en instagram. Hier delen wij nu graag Waar ter Wereld je de lekkerste koffie kunt drinken. Vooral gericht op Nederland in verband met de huidige Coronamaatregelen.

De mooiste campings in Nederland

Niet helemaal ter wereld dus.. maar door alle maatregelen de afgelopen jaren zijn nog veel mensen op vakantie in het mooie Nederland. Wij delen graag onze mooiste campings in Nederland met jullie. Veel natuur, ruimte en uiteraard gezelligheid! En die zijn ook zonder pandemie prima te bezoeken!

De Maui zaal bij Aloha in Wijk aan Zee

De vier leukste strandtenten

Winter, lente, zomer, of herfst. Wij zijn dol op het strand. En als we dan naar het strand gaan dan bezoeken we het liefst gelijk een strandtent. voor een heerlijke lunch of een lekker biertje. Wij delen graag onze lievelingsstrandtenten.

De 7 leukste citytrips in Nederland

Veel Nederlandse steden lenen zich uitstekend voor een stedentripje tijdens een weekendje weg. Stadswandelingen, musea, en gezellige barretjes en restaurants. En dat allemaal in eigen land. Dit zijn onze favorieten!