Waar ter Wereld vind je de lekkerste koffie

Waar ter Wereld vind je de lekkerste koffie

Om jullie de lekkerste, beste, leukste tips te geven over verschillende plekken op de wereld zijn wij anderhalf jaar geleden Waar ter Wereld gestart. Onze passie in foto’s en tekst op een website en instagram. Hier delen wij nu graag Waar ter Wereld je de lekkerste koffie kunt drinken. Vooral gericht op Nederland in verband met de huidige Coronamaatregelen.

Haarlem

Kweekcafe
Kweekcafe

Het Kweekcafe ligt op een mooie, rustige plek in Haarlem. Net boven het centrum vind je de Kweektuin. Je vindt naast het kweekcafe ook natuurspeeltuin De Paddenpoel. Geweldige speeltuin voor jong en oud.

By Lima
By Lima

De koffie bij By Lima is ook heerlijk. Daarnaast verkopen ze ook heerlijke taarten. Ze werken met zoveel mogelijk e-nummer vrije producten en natuurlijke suikers. Een soort van gezond snoepen? Mag best toch!?

Nes 71
Nes 71

Niet in het centrum van Haarlem maar in het Noorden vind je dit leuke koffiezaakje. Het ligt op een hoek en heeft een gezellige sfeer. De koffie is uiteraard heerlijk en mocht je er iets lekkers bij willen? De brownie was top!

Amsterdam

De Bakkerswinkel

Koffie, sfeer en heerlijk eten. Bij de Bakkerswinkel is het altijd druk. En dat begrijpen wij maar al te goed. De scones en taarten zijn hier geweldig. De koffie is heerlijk en alle zaken zijn sfeervol ingericht. Aanrader dus!

The Breakfast Club

Dit is een zaak waar je graag op zondag geniet van een heerlijke brunch. Of een andere dag van de week. Wij zijn niet moeilijk. Het liefst eten wij hier elke dag. Heerlijke koffie, sapjes en pannenkoeken vind je hier absoluut.

Chocolaterie Pompadour

Deze plek is magisch. Bezoek de negen straatjes in de Jordaan en geniet hier van heerlijke koffie. En zodra je de winkel binnenloopt weet je dat je niet alleen zult genieten van koffie. Alle patisserie is hier fantastisch.

Zaandam

De Koffiezaak

In Zaanstad is De Koffiezaak al een aantal jaren een begrip. De Koffiezaak biedt goede koffie! Op verschillende locaties kun je genieten van een espresso, haver cappuccino, ijskoffie en nog veel meer.

Koffie bij de Koffiezaak in Zaandam

Wijk aan Zee

Aloha

Uitzicht over zee, de wind door je haren, de zon op je huid. En..een fijne kop koffie. Zo willen we elke dag wel starten. Bij Aloha geniet je van heerlijke koffie van Bocca in een ontspannen sfeer. Oh en die appeltaart..

Antwerpen

Green Garage

Op het Eilandje vind je deze mooi ingerichte zaak. Green Garage zit aan een pleintje met een speeltuin. Zowel binnen als buiten kun je genieten van een heerlijke koffie. Maar als je je koffie rond het middaguur plant zou ik zeker ook iets van de lunchkaart nemen.

Ibiza

The Giri Cafe

Deze moet op je lijstje voor in betere tijden. Maar mocht je nu op Ibiza zijn dan is The Giri Cafe een prachtige plek om tot rust te komen. Deze prachtige tuin biedt een fijne plek om te genieten van je koffie. Voor de kinderen is er ook een leuk speelplekje achterin.