Overnachten Drenthe

Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland

Vakantie in Nederland. Dit is iets wat waarschijnlijk veel mensen komende zomer op de planning hebben. Door alle coronamaatregelen zit een vakantie in het buitenland er wellicht even niet in. Jammer? Hoeft niet! Vakantie in Nederland kan namelijk ontzettend verrassend en leuk zijn! Wij laten jullie dan ook graag kennis maken met verschillende leuke plekken in Nederland.

Vakantie in Nederland hebben wij vooral ontdekt door onze kinderen. Wanneer je als stel wil reizen heb je toch sneller de neiging om dat in ieder geval over de grens te doen. Vakantie in Nederland met kinderen is ideaal. Je hoeft niet lang onderweg te zijn, ze spreken er vaak Nederlands wat leuk is voor de kinderen, bijna overal is goede koffie te vinden en je kunt gewoon in elke plaats naar de Hema ;).


Hotels

Meerdere hotels hebben zich helemaal aangepast om ook in deze quarantainetijden gasten te kunnen ontvangen. Denk aan roomservice, extra schoonmaak en contactloos betalen/inchecken. In Nederland is van alles te vinden; stad, bos, strand, velden, parken en nog veel meer. Persoonlijk raden wij nu de hotels aan die wat ruimtelijker liggen zodat je ook meer rekening kunt houden met de anderhalve meter afstand. Al begrijpen wij het ook erg goed dat je misschien erg zin hebt in een hotel in de stad en een terrasje pakken.

Onze nieuwe parel!

Villa Augustus was al eens door ons bezocht om te lunchen. Er is namelijk ook een heerlijk restaurant. Dit hotel is fantastisch om te zien. Boek een mooie kamer, loop door de prachtige tuin en geniet van al het moois en lekkers om je heen. Geniet!

NH Veluwe Sparrenhorst
NH Veluwe Sparrenhorst

Dit hotel ligt op de Veluwe en biedt dus een mooie, ruimtelijke omgeving. Er zijn oude en ge-renoveerde kamers. Wij raden je zeker een ge-renoveerde kamer aan. Ontdek de mooie natuur!

Fletcher Hotel Epe - Zwolle
Fletcher Hotel Epe – Zwolle

Het is een tijdje geleden dat wij hier zijn geweest. Hoe de kamers zijn kunnen wij je dus helaas niet goed vertellen. De ligging is wel ideaal en Floor Brasserie Lounge om de hoek is geweldig!

Landhotel Diever
Landhotel Diever


Dit mooi gelegen hotel heeft een fijne, gemoedelijke sfeer. Kamers die uitkijken op de weide, en hunebedden waar je zo naartoe kunt lopen. Tip: bezoek Theehuys Anser-dennen!

Kasteel Vaalsbroek

Ruime kamer, mooi hotel, heerlijk ontbijt en een prachtige omgeving. Op deze pagina vertellen we je graag meer over dit fijne hotel.

Parkhotel Den Haag

Mooi hotel gelegen in het centrum. Heerlijk ontbijt verkrijgbaar in het hotel.

Texel Hotel de Cooghen

Gelegen in een straat met leuke restaurantjes. En zeker een mooi eiland om te bezoeken.

V/d Valk Zaltbommel

Dit hotel ligt langs de snelweg dus ideaal als tussenstop. Mooi ingerichte kamers.

Vakantiehuizen

Meijersplaats Buitenleven

Dit prachtige huis ligt geweldig. Een ruime omgeving om het huis waar je met je reisgezelschap even geen rekening hoeft te houden met de anderhalve meter afstand. Ontdek de natuur om het huis of in de verschillende dorpen eromheen. Meer informatie? Klik hieronder.

Residence Koningshof

Dit huisjespark ligt in het prachtige Schoorl. De huisjes zijn niet groot, maar als je de hele dag de natuur in gaat is dat ook niet nodig. Geniet van de mooie omgeving.

Landal Sluftervallei

Texel is een fantastische plek om op vakantie te zijn. Wanneer je van de boot stapt ben je echt op vakantie. De huizen op dit park zijn erg fijn! Tip: de schaapskooi!

Onze favoriet!

Oh je hebt zo’n mazzel dat we deze met je delen. We zouden Buitenplaats Beekhuizen stiekem het liefst voor onszelf houden zodat wij altijd kunnen gaan wanner we willen. Wat een ontzettend fijne plek is dit. Je kunt overnachten in een safaritent of een pod. Het ligt in een prachtig natuurgebied. Dit is een ideale vakantie in Nederland met kinderen. Ze kunnen ravotten terwijl jij heerlijk geniet van een hapje of drankje bij restaurant Woodz.

Campings

Camping Lolotte

Met je moeder in de modder, kampvuur maken, ontdekkingstocht, zwemmen en relaxen. Op camping Lolotte kun je ontzettend veel beleven en ontdekken. Word wakker van het gezang van de vogels, trek je schoenen aan en ga lekker kokkerellen in de modderkeuken, een rondje over de camping lopen of een kopje koffie halen bij de kantine. Zin in natuur, gezelligheid en ontspanning dan is camping Lolotte zeker een bezoekje waard.

Weet jij nog een leuke plek in Nederland die wij zeker moeten bezoeken? Laat het ons weten!