sprookjesfestival sonsbeek

Sprookjesfestival Park Sonsbeek

Sprookjesfestival Park Sonsbeek

Van 23 t/m 31 oktober 2021 vind je in Park Sonsbeek het Sprookjesfestival. Nicole en Martin uit Zwitserland zijn neergestreken met hun nomadische karavaan. Bezoek in De Witte Tent een sprookje vol muziek, theater en acrobatiek. Je valt tijdens de show van de ene in de andere verbazing en de kinderen lachen de longen uit hun lijf. Je kunt een show bijwonen met een kaartje en een geldig coronatoegangsbewijs.

Naast een bezoek aan een voorstelling bij het sprookjesfestival kun je in het park nog meer beleven. Ga op zoek naar alle sprookjesachtige huisjes verspreid over het park. Laat je inspireren en probeer thuis zelf ook zo’n huisje te maken. Een perfecte bezigheid voor tijdens regenachtige herfstdagen! In het park is ook een plek waar kinderen verschillende circuskunstjes kunnen oefenen. Naast De Witte Tent bevindt zich ook een weide met hertjes. In het centrum van Arnhem is nog veel meer te beleven omtrent het Sprookjesfestival. Kijk op de website voor het programma.

Zin in iets lekkers? Plof neer bij Stadsvilla Sonsbeek met prachtig uitzicht of bij De Palatijn en geniet van heel veel lekkers. De American pancakes bij De Palatijn waren bij onze kinderen een groot succes.

de palatijn

Mocht je nog tijd over hebben? Ga dan zeker nog even verder op pad in Arnhem. Je vindt hier heel veel leuke winkeltjes, restaurants, musea, wandelingen en nog veel meer!