Bier bij de Achtertuin

Ruime terrassen op een mooie plek!

Ruime terrassen op een mooie plek!

Hoera! De terrassen zijn weer open! Uiteraard genieten wij ook enorm van een heerlijk drankje op een zonovergoten terras. Het fijnst vinden wij nu de ruime terrassen. Wat grotere terrassen waar ook voor de kinderen nog eventueel wat bewegingsruimte is. Wij zetten een aantal grote terrassen, ruime terrassen, mooie terrassen voor je op een rijtje!

Lab 44 – Zaandam

Op het mooie Hembrugterrein vind je in een mooi monumentaal pand Lab 44. Hier vind je ook een ruim terras waar je kunt genieten van heerlijke biertjes van Brouwerij De Hoop. Ze serveren naast lekkere drankjes ook heerlijk eten. Loop daarna een rondje over het Hembrugterrein of plan (wanneer mogelijk) een bezoekje aan Museum of Humanity. Vanaf Amsterdam Centraal vaar je naar het Hembrugterrein met de Zaanferry. Met diezelfde bootverbinding kun je overigens ook doorvaren naar de Zaanse Schans.

House of Bird – Diemen

In het Diemerbos vind je het proeflokaal van de Bird Brewery. Bij House of Bird kun je op een groot terras genieten van duurzaam gebrouwen biertjes en andere lekkere hapjes. Geen zin om te zitten? Haal iets af bij de ‘lentekraam’ en wandel door het Diemerbos. Ga jij voor de Rumourige Roodborst of voor de FuutFieuw? Welke vogel drink jij?

houseofbird

Fruittuin van West – Amsterdam

Bij Fruittuin van West blijven wij terugkomen. Het helpt mee dat het niet ver bij ons vandaag ligt. Bij deze boerderij kun je je dagelijkse boodschappen doen, een rondje wandelen in de boomgaard, wat lekkers halen bij het tuincafé, of je eigen eieren rapen. De sfeer is hier in ieder geval top!

Andere leuke plekjes in Amsterdam vind je hier.

Onder de Platanen – Velzen-Zuid

Bij deze pannenkoekenboerderij kun je vanalles doen. Uiteraard genieten van een pannenkoek maar ook lekker spelen in de speeltuin en bij de dieren kijken. Ook leent Spaarnwoude zich voor een mooie wandeling door de natuur. Nog meer leuke plekken in de omgeving van Haarlem? Neem gerust een kijkje!

Onder de platanen

Buiten in de kuil – Lage Vuursche

Midden in het bos omringd door prachtige bomen, fluitende vogels en racende mountainbikers ligt Buiten in de kuil. Een mooi restaurant met een heerlijke kaart. Hier geniet je op een chille plek van een heerlijk biertje en een nog lekkerdere burger. Wat wil je nog meer?

buiten in de kuil

De achtertuin – Nijmegen

Net buiten het centrum van Nijmegen vind je De achtertuin. Op een industrieel terrein vind je hier een mega relaxte plek. Plof neer, bestel wat lekkers en geniet van de sfeer. Het voelt bijna alsof je even op een festival bent. Geniet!

Blijf je langer in Nijmegen? Wij vonden nog meer pareltjes voor jou.

De Achtertuin Nijmegen

Woodz – Beekhuizen

Woodz voelt als een bosstamkroeg. Een sfeervol restaurant met een heerlijke kaart. Ga lekker in het zonnetje zitten tussen de bomen, terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de speeltuin of bij de waterpomp. En mocht je langer willen blijven? Boek dan vooral een nachtje bij Buitenplaats Beekhuizen. Dat bevindt zich namelijk op hetzelfde terrein!

woodz

Buitengewoon Lekker – Nijverdal

Bij de Sallandse Heuvelrug vind je dit restaurant. Wandel door het speelbos en sluit af met wat lekkers bij Buitengewoon Lekker. Er is ook een speeltuin dus de kinderen kunnen gewoon nog even door met spelen. 😉

buitengewoon lekker

Bierbrouwerij Oijen – Oijen

Wij zijn gek op bierbrouwerijen. Nog gekker zijn wij op het drinken van een biertje bij een bierbrouwerij. En mocht je hier nou een keer in de buurt zijn, dan moet je zeker even op het overdekte terras neerploffen, en Kaboem! Ja, de Kaboem kun je echt niet aan je voorbij laten gaan! Proost!

Speciaalbierbrouwerij Oijen