Natuurhuisjes in Nederland

Natuurhuisjes in Nederland

Wij zijn een druk stel. De ene helft is druk in het hoofd en de andere helft druk in beweging. Dan hebben wij nog twee lieve kinderen die de drukte van beide helften hebben geërfd. Met al deze energie bij familie van den Hurk is een vakantie in de natuur dan ook niet verkeerd. Tijd en ruimte voor alle ideeën! Onze favoriete natuurhuisjes in Nederland vind je hier .


Camping Lolotte

Ravotten in de natuur

Met moeder in de modder, kampvuur maken, ontdekkingstocht, zwemmen en relaxen. Op camping Lolotte kun je ontzettend veel beleven en ontdekken. Word wakker van het gezang van de vogels, trek je schoenen aan en ga lekker kokkerellen in de modderkeuken, een rondje over de camping lopen of een kopje koffie halen bij de kantine. In de zomer hebben ze op woensdag een heerlijke aanschuiftafel waar je ‘s avonds heerlijk kunt dineren. Zin in natuur, gezelligheid en ontspanning dan is camping Lolotte zeker een bezoekje waard.

Meijersplaats

Rust in Ansen

Zittend in de grote tuin, nippend aan een glaasje wijn met zicht op de koeien in goudkleurende weide. Dit is vakantie in Ansen. Deze boerderij biedt plaats voor 8 personen. In de grote boerderij is plaats voor 6 en het kleine schuurtje ernaast in omgetoverd in een slaapplaats voor 2. Heerlijk knus. In de omgeving zijn genoeg leuke theehuisjes, restaurantjes en mooie natuurgebieden. Mooie uitvalsbasis om Drenthe te ontdekken.

Bospark Garderen

Een goede locatie voor leuke uitstapjes

Het is niet mijn favoriete huisje, maar het ligt wel heel mooi. Vanaf het park kun je zo het bos inlopen en heerlijk wandelen. Je hebt hier prachtige plaatjes wanneer de zon opkomt en ondergaat. Leuk om te bezoeken zijn Radio Kootwijk, Speel- en beleefboerderij De Roosendaal en Harderwijk.

Buitenplaats Beekhuizen

Ontspannen in Velp

Deze houden we het liefst voor onszelf, zodat we hier altijd naartoe kunnen. Buitenplaats Beekhuizen in ideaal om in eigen land op vakantie te gaan. Rust, ruimte en gezelligheid. Het restaurant ‘Woodz‘ is een mooi restaurant voor aan de camping waar je heerlijk kunt relaxen, eten, drinken en spelen in de natuur. De Pod is erg gezellig en knus. Met kinderen is een safaritent overigens wellicht iets praktischer met meer ruimte. In de buurt is er van alles te beleven. We komen zeker snel terug!

Ken jij nog een mooi plekje om te overnachten in de natuur? We horen het graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *