Koffie to go

Koffie to go in omgeving Haarlem

Koffie to go in omgeving Haarlem

Een rondje wandelen in de prachtige natuur wordt nog leuker met een lekkere koffie in de hand. Wij hebben voor jou de mooiste natuurgebieden in en om Haarlem voor jou op een rijtje gezet. Met de lekkerste koffie uiteraard. Of warme choco. Of gluhwein. ūüėČ

Buitenplaats Plantage

Buitenplaats Leyduin

Eerste een rondje wandelen of eerst koffie? Wat je ook kiest een bezoek aan Buitenplaats Plantage is sowieso de moeite waard. Koop hier lekkere lunch, je groenten voor de avond of iets van de heerlijke zoetigheden. Een rondje wandelen kun je hier in het prachtige gebied Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang.

Buitenplaats Plantage

Brasserie Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn

Dit voelt sprookjesachtig aan. Lange lanen, prachtig landhuis, en een romantische vijver. Haal aan het begin van je wandeling wat lekkers to go bij Brasserie Beeckestijn. Aan het eind van het landgoed is er een hondenlosloopplaats. Maar ook kinderen kunnen daar prima even uitrazen.

Beeckestijn

Kweekcafé

Haarlemmer kweektuin

Het Kweekcaf√© is sowieso een geweldige plek. Chille sfeer, mooie producten. Haal er nu je koffie to go, loop een rondje over de Haarlemmerkweektuin en speel bij de natuurspeeltuin de Paddenpoel. Ideaal voor even snel een frisse neus halen en je dagelijkse dosis cafe√Įne.

paddenpoel

‘t Wapen van Kennemerland

Buitenplaats Elswout

Je parkeert hier je auto in een woonwijk, dus je moet een beetje mazzel hebben met een plekje. Start je wandeling met een heerlijke koffie to go bij ‘t Wapen van Kennemerland. Wandel het mooie paadje over richting Buitenplaats Elswout. Dit is een prachtig natuurgebied waar ook een wonderschone Oranjerie is. Terug richting de auto? Haal nog en lekkere wafel of een frietje bij de kraampjes van ‘t Wapen van Kennemerland.

Tijn Akersloot

De Amsterdamse Waterleidingduinen

Parkeer je auto voor Tijn Akersloot, haal je koffie of warme choco en wandelen maar. Steek de weg over en betreed de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen. Vergeet niet even digitaal een toegangsbewijs te kopen. Dit is een klein bedrag dat ze gebruiken om het natuurgebied zo ontzettend mooi te houden. Wij zagen hier ontzettend veel prachtige herten. En als je je fantasie er een beetje op loslaat, waan je je zo in Schotland.

Amsterdamse Waterleidingduinen

Liever een wandeling over het strand? Haal dan je koffie bij Hippie Fish of Ubuntu. Een speeltuin op het strand vind je bij strandpaviljoen Thalassa.