Hemtuin Terrastival in Zaandam

HEMtuin Terrastival in Zaandam

Toch nog een festival! Corona heeft voor veel evenementen roet in het eten gegooid. HEMtuin laat zich niet kisten. Verschillende culturele creatieven hebben een alternatief festival gerealiseerd: het HEMtuin Terrastival. Op het Hembrugterrein vind je deze zomer een terras in festivalsfeer!

HEMtuin terras

Een sfeervol terras waar je kunt genieten van lekkere drankjes en hapjes. Het is feestelijk aangekleed en ook voor kinderen een leuk plekje. Wij hadden mazzel met een rustig moment, maar over het algemeen is het erg druk. Reserveren is dus wel handig. Net als bij House of Bird bestel je hier met het scannen van een QR code die je op de tafel vindt.

Maar er is nog veel meer te beleven. Zo kun je genieten van een dinnershow met een viergangendiner. Bezoek de lichtshow of het festival museum. Geniet van (kinder)theater voor of na een drankje op het gezellige HEMtuin terras.

Als je iets verder loopt dan het terras kom je bij dit mooie plekje. Hier regel je zelf je eten en drinken. Kinderen kunnen hier lekker spelen terwijl jij aan een picknicktafel gezellig een drankje doet.

Meer te beleven..

Op het Hembrugterrein valt nog veel meer te beleven. Bij Museum of Humanity bewonder je prachtige portretten met een verhaal. Je betaalt hier wat je het waard vindt.
Mocht je nog een andere culinair hoogstandje willen bezoeken dan is Lab44 ook een leuke plek. Mooi pand, lekkere biertjes van de Hoop en het eten is ook erg smakelijk.