Breda

Weekend Breda

Weekend Breda

Breda is een sfeervolle, gezellige stad. Een stad die leuk is om te bezoeken met kinderen, vrienden of met je liefde! Een stad voor iedereen!

Eten en drinken

In Kannen en Kruiken

De sfeer, het eten, de koffie. Alles is hier fijn! Dit is zo’n plekje waar je graag elke week naartoe kunt. De mooi aangeklede zaak heeft een huiselijke sfeer. Je kunt hier terecht voor lekkere ontbijtjes lunch of taartjes!

  • PuiCk
  • Coffeelicious
  • De Botanist
  • Koffiebar Sowieso

De Botanist

Koffiebar Sowieso

De Boterhal
De Boterhal

Dit is toch wel een favoriet! Een gaaf biercafé en wijnbar. Je geniet hier van lekkere biertjes, wijntjes en hapjes in een sfeervolle setting!

Bobbi's Bar
Bobbi’s Bar

Bij Bobbi’s Bar geniet je van een lekkere cocktail en heerlijk eten! Een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden gegarandeerd.

Kamu
Kamu

Een koffiebar en fietsenwinkel ineen. Een mooi ingerichte zaak met speelhoekje. Je kunt hier neerploffen voor een heerlijk kopje koffie!

Activiteiten

Stedelijk Museum Breda

Breda bezoeken veel mensen om een lekker dagje te kunnen winkelen of te genieten van alle leuke barretjes en restaurants. Maar Breda beschikt ook over een mooi museum. Het is een museum met een vaste tentoonstelling en wisselende collecties. En met een museumkaart ook nog gratis te bezoeken.

Winkels

Een weekendje naar Breda gaan zonder te winkelen is natuurlijk geen optie. Er zijn veel grote ketens, maar ook veel leuke kleine of bijzondere winkeltjes. Loop eens binnen bij Brandpunt. Bij De Nieuwe Winkel koop je allemaal leuke kaartjes, sieraden, hoeden en nog andere leuke hebbedingen. Spelletjesfanaat? Dan kun je bij Latte’s and Literature wel terecht. Iets nodig voor de kinderen dan ben je bij Dot en Julot aan het goede adres. In de Sint Annastraat vind je nog meer leuke winkeltjes.

Nog meer leuke steden voor een weekendje weg? Zwolle, Deventer, Arnhem of Utrecht hebben ook veel leuke restaurantjes en winkels.