Villa Augustus

Villa Augustus

Villa Augustus

Dit moet je proberen..

Wat een plek! Wij zijn eerder een keer gaan lunchen in het restaurant van Villa Augustus en waren toen al gelijk betoverd. Wat een mooie plek, heerlijk eten en fijne sfeer!
‘Hier moeten we een keer overnachten.’ So we did!

Het hotel

Het hotel heeft verschillende soorten kamers. Voor gezinnen zijn er de familiekamers. De kamers in de toren hebben uitzicht op de tuin of op het water. Ook hebben ze nog kamers aan het water. Kortom genoeg verschillende leuke plekjes in het hotel. De kamers zijn sfeervol ingericht. De familiekamers liggen aan de tuin met uitzicht op de toren. Een ideale plek als je het ons vraagt.

De markt

Als je aan de voorkomt binnenkomt betreed je de markt. Hier kun je allemaal leuke en lekkere dingen kopen. Er zijn verschillende spullen te koop voor in huis, de tuin of om cadeau te geven. Ook is er een hele leuke boekenhoek waar je je moet bedwingen om niet teveel te kopen. Ook voor de lekkere trek kun je er goed terecht. Er zijn heerlijke hartige hapjes te koop maar voor de zoetekauwen onder ons is het ook een waar walhalla. Die chocoladetaart, mmm…

Het restaurant

Dit is waar het voor ons allemaal mee begon. Via instagram kwam deze mooie plek al een aantal keer voorbij. Voorafgaand aan, jawel, een bumbavoorstelling gingen wij hier dan eindelijk een keer lunchen. Het moment dat we het restaurant binnenstapten wisten we dat we hier ook echt een keer moesten gaan overnachten. Het restaurant is zeer smaakvol ingericht. Mooie ruime, lichte opstelling met leuke hoekjes. Op dit moment is het restaurant binnen niet in gebruik maar kun je wel gebruik maken van roomservice. Vanaf 1 juni kun je ook heerlijk op het terras zitten en genieten van al het lekkers met een fantastisch uitzicht op de tuin! Ga jij voor de koffie of de wijn? Wij zouden het allebei doen ;).

Voor kinderen

Dat wij fan zijn zal ondertussen wel duidelijk zijn. Onze kinderen zijn dat echter ook. Er werd al flink onderhandeld over het aantal nachten dat wij hier zouden verblijven. De familiekamers liggen aan te tuin. De kinderen kunnen dus lekker spelen terwijl jij geniet van een drankje op de veranda. Ook is er naast het restaurant een kleine speeltuin met een wip, schommel en gave tractor. Achter het hotel is een soort doolhof. Een prachtige tuin en nog veel meer moois wat de moeite waard is om te ontdekken.

Meer vakantie in Nederland? Overijssel, Drenthe, en de Veluwezoom zijn ook heerlijke bestemmingen voor een vakantie in eigen land.

Villa Augustus!