Buitenplaats Beekhuizen Velp

Vakantie in Velp

Vakantie in Velp

Midden in de natuur vind je Buitenplaats Beekhuizen. Dit is een geweldige plek om vakantie te vieren. De pods en safaritenten staan midden in het bos. Aan het begin van het terrein staat restaurant Woodz met een heerlijke speelplek erbij. Je kunt hier genieten van lekker eten, lekkere koffie en nog veel meer fijne hapjes en drankjes. Velp heeft veel dingen in de omgeving die de moeite waard zijn om te ontdekken. Vakantie in eigen land kan heel goed in Velp gevierd worden.

Buitenplaats Beekhuizen

Hieronder zie je sfeerimpressie van de safaritenten. Er zijn verschillende soorten safaritenten van 4 tot maximaal 7 personen. Ook zijn er wellness safaritenten waar je beschikking hebt over een prive hot tub naast de tent.

Naast de safaritenten zijn er pods. Dit zijn een soort houten hutjes waarin je op een klein oppervlak alles vindt wat je nodig hebt. De luxe pod is voor 2 personen. Kies je voor een superior pod dan kun je met maximaal 4 mensen overnachten. Wil je je verblijf nog specialer maken? Kies dan voor de bush pod en douche buiten met uitzicht op de prachtige bomen.

Eten en drinken

Woodz
Woodz

Hier worden wij heel blij van, wat een relaxte plek. Een heerlijke restaurant midden in het bos om koffie te drinken, te borrelen en/of te eten. Een gezellige sfeer, mooie speelplek voor kinderen en heerlijke hapjes en drankjes. De affogato is een echte aanrader. Wij komen hier heel graag snel terug!

Paviljoen De Posbank
Paviljoen De Posbank

In Rheden, vlakbij Velp, vindt je Paviljoen De Posbank. Dit is een prachtige plek om wat te eten en drinken. Ze hebben een mooi terras. Als je binnen helemaal naar boven loopt kom je bij een geheim plekje waar je in lekkere stoelen over prachtig uitzicht beschikt.

De Carolinahoeve
De Carolinahoeve

Deze hoeve ligt in De Steeg, in de buurt van Velp. Deze plek is ideaal om te bezoeken tijdens een fietstocht. Ze hebben er lekkere pannenkoeken. Buiten een lekker terras en binnen allemaal tafels met een speelhoekje voor de kinderen. Met een beetje mazzel kom je nog heel dichtij een Schotse Hooglander.

Oranje-Rie Rosendael

Deze prachtige oranjerie vind je bij Kasteel Rosendael. Je kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie met een prachtig uitzicht. Ook kun je hier lunchen of dineren. Een mooie locatie om even neer te strijken.

Korte impressie

Activiteiten

Bezoekerscentrum Veluwezoom

In het dorp naast Velp vind je het Bezoekerscentum Veluwezoom. Dit is van Natuurmonumenten en biedt veel verschillende dingen. Je kunt hiervandaan gaan wandelen. Ook kun je fietsen huren en verschillende routes fietsen. Er is ook een erg leuke kinderroute. In het bezoekerscentrum zit ook een restaurant en buiten een geweldige speeltuin. Zeker het bezoeken waard!

Nationaal Park Veluwezoom

Vanaf Buitenplaats Beekhuizen loop je zo het Nationaal Park Veluwezoom in. Er is een observatiepunt waar je met een beetje mazzel nog wat wilde dieren kunt spotten. Goede schoenen aantrekken is overigens geen slecht plan. Het was te doen op slippers, maar zeker niet voor herhaling vatbaar.

Kasteel Rosendael

Dit kasteel kun je gratis bezoeken met een museumkaart. Klein kasteel dat leuk is om even doorheen te lopen. De tuin die je daarna kunt bezoeken is prachtig. Voor de kinderen zijn de bedriegertjes halverwege de tuin het leukst. Toen wij het kasteel bezochten was er in de tuin een voorstelling voor kinderen. Hier moest je uiteraard apart kaartjes voor reserveren. Een aanrader. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd in de kasteeltuin.

Wanneer je bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht kun je al snel in Arnhem zijn waar nog veel meer leuke dingen te beleven zijn! Heb jij de musea daar al eens bezocht?