Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek

Kasteel Vaalsbroek

Het uiterste puntje van Limburg? Daar zit je in Vaals vlakbij. Het drielandenpunt is vanaf Vaals 7 minuten rijden met de auto. Vaals bevindt zich in een mooi stukje Limburg waar je kunt genieten van prachtige natuur in het heuvelland. Mocht je liever de drukte opzoeken dan zijn Maastricht, Heerlen, en Aken grote steden waar je genoeg kunt doen.


Wij verbleven in het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Wanneer je aan komt rijden en het hotel ziet waan je je al in een soort sprookje. Vooral het conference centre, waar ook het luxe ontbijtbuffet is, is prachtig. De hotelkamers zijn netjes en hebben fijne bedden. Ik ben zelf niet zo’n fan een regendouche maar daar beschikt de mooie badkamer wel over. In het hotel is een restaurant waar je luxe kunt dineren. Ook is er een bistro waar een meer ongedwongen sfeer hangt. Je kunt hier borrelen en dineren. Voor de vegetariërs is in de bistro helaas geen gerecht beschikbaar.

Na de nacht heerlijk te hebben geslapen kun je vanaf 8.00 aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet in ‘de kruidentuin’. Er is een ruim aanbod van verschillende lekkernijen. Voor de kinderen zelfs donuts met spikkels!

In het hotel is ook een spa en wellness centre aanwezig. Dit was tijdens ons verblijf helaas gesloten vanwege renovatie. Hierdoor mochten wij gebruik maken van het zwembad bij Landal Hoog Vaals. Dit was voor onze kinderen toevallig denk ik nog een beter zwembad dan het reguliere zwembad. Geluk bij een ongeluk!

Ook in Dordrecht hebben we overnacht op een sprookjesachtige locatie. Villa Augustus was daar ons ‘kasteel’ voor het weekend.