Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld in Baarn

Kasteel Groeneveld Groeneveld in Baarn

In Baarn ligt het prachtige Kasteel Groeneveld. Daar waar het kasteel zelf nu gesloten is i.v.m. de lockdown is het landgoed wel toegankelijk.

groeneveld

Grand Café Groeneveld

In dit prachtige café kun je nu allemaal heerlijke dingen halen om mee te nemen naar buiten. De koffie, chocomelk, patatjes, en wrap zijn zeker aan te raden. De volgende keer gaan we zeker de taartjes proberen..

Kabouterspeurtocht met knapzak

Bij het café kun je ook een kabouterspeurtocht kopen voor 2 euro. Deze is ontzettend leuk om te doen en ook weer heel anders dan anderen. Wandel over het prachtige landgoed en zoek ondertussen naar grote en kleine kabouters. Mocht je nog iets extra’s willen toevoegen aan je speurtocht, kun je bij Grand Café Groeneveld voor 7 euro een knapzak kopen met wat lekkers. De theedoek mag je houden als aandenken;).

Meer inspiratie over kabouterpaden vind je hier! Ben je liever nog actiever bezig? Bezoek dan een natuurspeeltuin.

Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein

Wanneer je niet linksaf terug gaat naar de parkeerplaats, maar naar rechts kom je bij deze prachtige winkel uit. Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein is heel divers. Je vindt er een prachtige winkel waar je heel veel lokale en andere biologische producten kunt kopen. Ook zijn er heerlijke nootjes verkrijgbaar. Achter de winkel zijn de stallen waar je koeien, geitjes en een ezel vindt. In tijden met minder coronamaatregelen is er hier nog veel meer te doen en te beleven! Maar nu is het al erg leuk en zeker de moeite waard.