fruitpark hotel en spa in ochten

Fruitpark Ochten Hotel en Spa

Fruitpark Hotel en Spa Ochten

Geniet van een drankje op het terras, de kinderen spelen met de dieren of in de speeltuin. Maak iedereen in met een potje midgetgolf en sluit de avond af in de sauna. Dit klinkt toch ideaal?

De kamer

Bij Fruitpark Hotel en Spa in Ochten kun je overnachten in verschillende kamers. Ze hebben kamers voor twee personen maar ook familiekamers. De kamers zijn voorzien van een heerlijk groot bed, prachtige badkamer en zonnig terras!

De Spa

In het hotel bevindt zich een kleine spa. Neem een plons in het kleine binnen zwembad of geniet van een sauna. Er is een infrarood sauna, Turks stoombad en een Finse sauna. Je kunt een badjas lenen van het hotel. Handdoeken liggen al klaar op de kamer. Genieten maar!

Faciliteiten

Naast de spa zijn er nog veel meer leuke dingen bij het Fruitpark. Er is een mooie speeltuin en er zijn verschillende dieren. Kijk bij de lammetjes, de alpaca, ezels, geiten, kippen en het konijn! Achter de dieren vind je een uitkijktoren. Ook is er nog een blotevoetenpad op het terrein. Mocht je niet zo van de dieren of de blote voeten zijn dan kun je bij de receptie clubs huren om een potje midgetgolf te spelen. En laat je niet gelijk ontmoedigen, de eerste holes zijn het moeilijkst..

Vier daarna je winst, of verlies, op het terras waar je kunt genieten van heerlijk eten en super cocktails!

Omgeving Ochten

Nu biedt Fruitpark Hotel en Spa al genoeg om je uren te vermaken, je wil er misschien ook nog wel even op uit. Bij het hotel kun je fietsen huren, maar zelf meenemen kan natuurlijk ook. Fiets naar restaurant ‘t Veerhuis daar kun je genieten van een kopje koffie en prachtig uitzicht. Neem de veerpont(betaald) naar de overkant. Parkeer je fiets bij Panomara restaurant De Blaauwe Kamer en wandel verder door een prachtig natuurgebied.

Fiets terug via de Romeinse wachttoren. En geniet van heerlijkheden bij Molen de Zwaluw. De kinderen zullen zich optimaal vermaken in de grote speeltuin.

In voor een langere fietstocht of een ritje met de auto? De volgende adressen zijn ook ontzettend leuk om te bezoeken.

  • De Verschzaak
  • Bierbrouwerij Oijen
  • Natuurlijk Gruun, appelcafe en boerenwinkel
  • En in Nijmegen is natuurlijk van alles te beleven!