Dagje Zwolle

Een dagje Zwolle

Nederland heeft een hoop mooie steden om te bezoeken. Ook buiten de Randstad zijn er mooie stedentrips te maken. Een dagje in Zwolle is zo gevuld. Deze Hanzestad heeft veel mooie winkels, restaurants en andere activiteiten te bieden en is dus zeker de moeite waard om te bezoeken

Eten en drinken

Wijnbar OAK

Een heerlijke plek voor een goed glas wijn. Geniet daarnaast van een royale borrelplank met verschillende kaasjes en soorten vlees. Deze plek is prima met kinderen te bezoeken. Al is het ook niet erg als ze even een middagdutje doen terwijl je hier zelf ook even uitrust met een wijntje.

Borrelplank bij OAK
Parkpaviljoen de Wezenlanden
Parkpaviljoen de Wezenlanden

Ga je Zwolle in? Parkeer dan bij het provinciehuis van Overijssel en loop even naar binnen bij het parkpaviljoen. Een mooi, licht gebouw waar je heerlijk een drankje kunt drinken terwijl de kinderen spelen met het aanwezige speelgoed.

Wanna Waffle
Wanna Waffle

Een rijkgevulde wafel. Dat gaat er bij de kinderen wel in. Hier hebben ze meer soorten wafels dan je voor mogelijk houdt. Zowel zoet als hartig komt aan bod. Deze gezellig drukke tent kan tijdens je dagje Zwolle met kinderen niet ontbreken.

Bij Hartje Zwolle

Allemaal kleine gerechtjes! Dit is echt iets voor mij. Je kunt bij Bij hartje Zwolle kiezen uit allemaal heerlijke kleine gerechtjes en deze zelf combineren, hoe leuk!

Ook leuk zijn Lots and More Zwolle en De Lunchwinkel.

Winkels

Moonloft Zwolle

Bij Moonloft verkopen ze mooie en duurzame producten.

Naast deze winkel zijn er uiteraard nog veel meer winkels waar je leuk kunt shoppen.
Denk aan; kunst & klieder, sassy, villa tovertoren, het balletjeshuis, spotted Zwolle, bijzonderheden conceptstore en nog veel meer!

Activiteiten

Dinoland Zwolle

Voor kinderen is dit echt een feest. Het gaat er na een week bij ons thuis nog steeds elke dag over. Het park heeft meerdere grote dino’s buiten, er is een speeltuin, klimpark, paleolab en nog veel meer. Ook fijn is dat het eten voor zo’n park echt wel goed is. Ze werken dan ook met beter leven vlees en hebben veel vegetarische gerechten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *