Dagje Arnhem

Dagje Arnhem

Een dagje Arnhem is zeker leuk om te doen. Voor veel mensen in de Randstad niet de eerste keus om te bezoeken als weekendje weg. Wij laten je graag zien waarom je hier zeker een keer naartoe moet gaan. Arnhem is trouwens ook prima te doen met kinderen!


Eten en drinken

Bonnie Arnhem
Bonnie Arnhem

Dit is zo’n mooi zaakje. Als je hier binnenloopt voelt het gelijk als een woonkamer waar je wel zou willen wonen. De koffie, sfeer en service is top!

Het Arnhemse Bakkertje
Het Arnhemse Bakkertje

Een prachtige bakkerij. Pittoresk gelegen waar je heerlijkheden kunt kopen. Deze bakkerij is er al sinds 1904! Zeker een bezoekje waard!

Hemels Patisserie en Espressobar
Hemels Patisserie en Espressobar

Lekkere koffie en heerlijke gebakjes! Ze hebben veel keus dus makkelijk wordt het je niet gemaakt. In de kast hebben ze ook een aantal spelletjes die je gezellig kan spelen.

Waar Smaak Lokaal Arnhem
Waar Smaak Lokaal Arnhem

Dit is geweldig. Los van de lekkere drankjes en hapjes hebben ze hier een leuke speelhoek. Zo kun je lekker genieten van je koffie terwijl je kinderen zich prima vermaken. Top toch?!

Arnhem” width=”170″/>
Jans’
Arnhem

Mooie, ruime zaak vlakbij de Musisgarage en Musis Arnhem. Ze hebben veel ruimte binnen en beschikken over een mooi groot terras met een grote rookvrije zone. Groot pluspunt!

Foodhall Arnhem

Dit is zo’n leuke plek! Voor mensen die net als wij niet van één gerecht houden is dit echt perfect! Er zijn allemaal tentjes waar je iets lekkers kunt kopen. Veel hebben sharing platters of kleine hapjes zodat je zelf van alles bij elkaar kunt zoeken. Mooie zaak, lekker eten en fijne drankjes. Niet per se heel erg ingericht op kinderen maar als je vroeg komt kan het prima!


Activiteiten

Winkelen in Arnhem

Ofcourse! Als je in Arnhem bent moet je wel een dagje winkelen. Of een halve dag tenminste. Arnhem beschikt over veel winkels van grote ketens en ook over veel leuke kleine winkels. Bezoek eens time for nature, de koekfabriek, Little things en boekhandel het Colofon.

Openluchtmuseum
Openluchtmuseum

Hier kun je je de hele dag vermaken. Een groot park, met allemaal buurten. Je kunt hier naartoe lopen, maar ook per tram bereiken. Er is een oud- Hollandse kinderspeelplaats, een oud bakkertje en nog veel meer bijzondere plekjes om te bewonderen.

Landerij de Park
Landerij de Park

Dit ligt net buiten Arnhem maar is met een auto prima te bereiken. Een mooie natuurspeeltuin. Ook is er een struinpad, waterrad, kinderboerderij en restaurant. Super leuk voor kinderen om van alles te ontdekken in de open lucht.

Watermuseum
Watermuseum

Leuk museum voor kinderen vanaf 6 jaar. Op een speelse wijze leer je allemaal dingen over water. Voor jongere kinderen ook leuk, maar een te moeilijke manier om de kennis over te brengen. Veel is binnen, maar buiten zijn ook nog leuke dingen.


Overnachten

In Arnhem zullen genoeg leuke hotels zijn om te overnachten. Voor een weekendje Arnhem zal dat zeker de beste oplossing zijn.

Wij kozen er voor om een ‘pod’ te huren bij Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Dit ligt vlakbij Arnhem. Zo overnachtten wij in de natuur en was een uitstapje naar de stad makkelijk te doen!

Buitenplaats Beekhuizen heeft pods en safaritenten en beschikt over het fijne restaurant Woodz. Ideeal voor gezinnen maar ook voor stellen en vrienden. Je stapt zo Nationaal Park Veluwezoom in of doe een dagje Arnhem. Ook Nijmegen ligt op prima rijdafstand! Genoeg te doen dus!