Noorderloo

Camping Noorderloo

Camping Noorderloo

Een ruime campingplek, meerdere speelplekken voor de kinderen, een zwemvijver, heerlijk eerlijk eten. Bij camping Noorderloo ervaar je dit, en nog veel meer. Wij genoten van een heerlijk weekend op deze camping in de provincie Groningen.

Ruime campingplek

Bij camping Noorderloo houden ze van ruimte. En wij toevallig ook. Er zijn verschillende velden waar je je tent, caravan of camper kunt neerzetten. Een veldje voor alleen campers, velden alleen voor tenten, velden voor allebei. Een veld met meer rust, een veld aan een speeltuin. Kortom; voor ieder wat wils! De plekken zijn voorzien van water en stroom en een groene omgeving.

Faciliteiten

Je zal bij camping Noorderloo geen schreeuwerig animatieteam vinden. En daar worden wij erg blij van. Maar niemand zal zich hier vervelen. Neem plaats bij de zwemvijver. Speel lekker in het zand, zoek de kikkers of wees een echte held en trek een baantje in de vijver. Er is een veld waar je kunt volleyballen, voetballen en nog veel meer leuke dingen. En op verschillende plekken op de camping vind je speelplekken/speeltoestellen. Als je goed kijkt zul je ook meerdere hangmatten zien hangen tussen de bomen en staan er hier en daar picknicktafels verdeeld over het terrein.

Er is een washok waar je ook een familiedouche vindt. Daarnaast is er een ruimte waar je kunt koken en wassen. Aan alles is gedacht!

Oh en voor de werkende mensen, de wifi hier werkt beter dan bij ons thuis ;).

Zomer lunchcafé en zelfservice bar

Gedurende de zomervakantie is het lunchcafé geopend en kun je hier terecht voor eerlijke en heerlijke gerechten. Buiten de zomervakantie kun je in het lunchcafé terecht om te schuilen voor de regen of om iets te nuttigen uit de zelfservice bar. Een erg tof concept, vinden wij. Je kiest een lekker kopje koffie, een taartje, ijsje of een andere snack en rekent dit zelf af middels het scannen van een QR code. Uitgaan van de eerlijkheid van de mens, heel fijn. Op sommige avonden is er een frituur-anderhalfuur en kun je genieten van heerlijke vega(n) snacks. Het is (bijna)niet van echt vlees zouden kunnen onderscheiden.

Omgeving Noorderloo

In Vriescheloo zelf is naast de camping niet heel veel te beleven. Ondanks dat je je heerlijk kunt vermaken op de camping wil je er misschien ook wel even op uit om iets anders te ontdekken. Hierbij een lijstje met leuke uitvalsmogelijkheden.

  • Groningen
  • Landgoed Fraeylemaborg, restaurant de boerderij
  • IJssalon Veendiep