Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Wanneer je een weekend in Hellendoorn doorbrengt is het avonturenpark zeker de moeite waard. In ons gezin zijn de meningen over achtbanen nogal verdeeld. Met 2 mensen met een ontzettend slecht evenwichtsorgaan is zelfs de zweefmolen te hoog gegrepen. Maar de sfeer in zo’n park is met jonge kinderen altijd magisch.

Leuk voor jong en oud

Avonturenpark Hellendoorn heeft voor alle leeftijden wel iets. In dreumesland vind je meerdere attracties die leuk zijn voor peuters en kleuters. Je vindt er een carousel, zwanen, een draaimolen, een autobaantje en een prachtige speeltuin. Ga niet de kinderdisco in! Die liedjes krijg je de rest van de dag niet meer uit je hoofd.

Voor de wat oudere kinderen zijn er ook ontzettend veel leuke activiteiten. Zo is een een attractie waarbij je met laserlichten punten moet verzamelen. Ook zijn er botsautootjes, een schommelschip, een waterbaan en nog veel meer. Voor de echte durfal onder ons zijn er ook meerdere spannende achtbanen en spin ‘n puke attracties.

Show

Gedurende de dag kun je meerdere voorstellingen bijwonen. Wij bezochten de show van Kareltje en Jasmijn. Een leuke opvoering waar de kinderen enthousiast aan meededen vanaf hun plek. Niet een show waar je een kaartje voor zou kopen, maar als je toch al in het park bent een leuke afwisseling.

Eten en drinken

In het park kun je voor 6,50 onbeperkt koffie drinken, en die is best oke. Ook kun je er snackbarachtig eten kopen. Meer zin in een lekker broodje? Dat kun je dan het beste zelf meenemen. Ga je een halve dag naar het avonturenpark dan is de Sallandse Heuvelrug ook erg mooi om te bezoeken! Dit ligt vlakbij en beschikt over meerdere lekkere restaurants. Je kunt er een kabouterpad lopen over wandelen door het speelbos. Genoeg te doen in en om Hellendoorn!